Archives

Näyttelyitä

Omia koiria ja kasvatteja kävi näyttelyissä tänäkin vuonna ihan kiitettävästi. Iso kiitos omistajille, että jaksoitte tulla paikan päälle. Iso kiitos ystäville kaikesta avusta ja tuesta sekä kepolle joka jaksoi toimia roudarina.

Lorun osalta huippu hetket jatkui Jyväskylän näyttelyssä sunnuntaina 22.11. jolloin Loru sai ensimmäisen sertin (tuomarina Harry Tast) ja Helsingissä 6.12. saaden tittelin Junior Voittaja 2015 (JV-15, tuomarina Tapio Eerola)

Mainittakoon vielä, että Luca (H. Irtiotto) on agility radoilla tehnyt omistajansa kanssa huikeita tuloksia!

Tästäpä on mukava jatkaa ensi vuonna!

This entry was posted on 15.12.2015, in 2015.

N-pentue 3 viikkoa

n-pennut_3vk_4545

 

Tässäpä läjä söpöstyksiä <3 Pennut opettelevat kävelemään, murisemaan ja häntäkin heiluu jo. Jauhelihaa saivat maistella pikkuisen.

This entry was posted on 20.9.2015, in 2015.

Pennut viikon vanhoja

Tänään vietettiin 1-viikkoissynttäreitä. Pennut on kasvaneet hyvin ja emä on ylpee pienokaisista.

N_pennu_1vko_021

This entry was posted on 6.9.2015, in 2015.

Pentuja!

Hilpakan N-pentue syntyi! Kolme ihanaa prinsessaa sekä yksi uros. Synnytys meni hyvin ja pentujen painot lähti hienosti nousuun. Yhdistelmässä emänä Muru (H. Liiba Laaba) ja isänä Micke (Cairnsters Ellwood). Vapaana kaksi narttupentua, ota yhteyttä jos kiinnostuit!

N-pennut_1vrk_004

This entry was posted on 2.9.2015, in 2015.

Alkuvuosi 2015

Alkuvuodesta Muru toimi ”apuopena” koululla, osittain mukana oli myös Loru joka sai oikein hyvää sosiaalistumisharjoitusta opiskelijoiden kanssa.

Agilityrintamalla Luca (H. Irtiotto) nousi nopeasti ykkösistä kolmosiin ja mahdollista agi-valioitumista silmällä pitäen Salla käytti Lucan näyttelyssä H:n verran. Se riittää vähimmäisnäyttelytulokseksi Lucalle ja toivottasti kisaradoilla vauhtia riittää jatkossakin.

Pentunäyttelyissä on käyty ahkerasti Lorun, Hipun, Roopen ja Ricon kanssa. ROP ja VSP palkintoja on tullut tasaisesti kaikille pennuille, sekä tietenkin saatu jatkoon kannustavia arvosteluja. Cairnien erkkarissa oli myös mukana Muru ja Vimma, molemmat ERI3 luokissaan ja Muru sai myös SA:n. Varmasti vuoden huippuhetkiä oli kun Loru oli erkkarissa paras pentu! Aivan mahtavaa!

lorupentu

This entry was posted on 15.8.2015, in 2015.