Alkuvuosi 2015

Alkuvuodesta Muru toimi ”apuopena” koululla, osittain mukana oli myös Loru joka sai oikein hyvää sosiaalistumisharjoitusta opiskelijoiden kanssa.

Agilityrintamalla Luca (H. Irtiotto) nousi nopeasti ykkösistä kolmosiin ja mahdollista agi-valioitumista silmällä pitäen Salla käytti Lucan näyttelyssä H:n verran. Se riittää vähimmäisnäyttelytulokseksi Lucalle ja toivottasti kisaradoilla vauhtia riittää jatkossakin.

Pentunäyttelyissä on käyty ahkerasti Lorun, Hipun, Roopen ja Ricon kanssa. ROP ja VSP palkintoja on tullut tasaisesti kaikille pennuille, sekä tietenkin saatu jatkoon kannustavia arvosteluja. Cairnien erkkarissa oli myös mukana Muru ja Vimma, molemmat ERI3 luokissaan ja Muru sai myös SA:n. Varmasti vuoden huippuhetkiä oli kun Loru oli erkkarissa paras pentu! Aivan mahtavaa!

lorupentu

This entry was posted on 15.8.2015, in 2015. Bookmark the permalink.