9.8. Agilityä Pihtiputaalla ja näyttely Pyhäselällä

Mahtava lauantai päivä! Juuri kun oli varmistunut että Nappu tuli toiseksi agilityssä, sain puhelun näyttelystä toiselta puolen suomea. Hemi oli taasen junioriluokan paras, arvostelussa erinomainen. Eikä hyvät uutiset siihen loppuneet: Hemi oli paras narttu 2, saaden kotiin viemisiksi vara-sertin! Onnittelut Hemi, Henna ja Janne!

Pihtiputaan agility tulokset:

Nappu A-kisa 5,87 2.sija
Nappu B-kisa 8,08 1.sija
Äksy A-kisa 31,12 4.sija
Äksy B-kisa 36,57 4.sija

Pääsin siis tavoitteeseen, että jokunen tulos on tultava. Mainittakoon vielä että kisat olivat Äksyn ensimmäiset ja Napun toiset viralliset agilitykisat. Äksyn kanssa on vielä paljon harjoiteltavaa, ettei se kiinnitä liikaa huomiota yleisöön jne.

This entry was posted on 4.6.2009, in 2008. Bookmark the permalink.