Agility 27.-28.11.2010 Laukaa

Lauantaina oli Jatin kisat Polleparkin maneesissa, johon osallistuin Äksyn kanssa. Teimme sitten kaksi hylättyä rataa. Äksy  oli taas niin rottajahdissa, joten eipä päästy kunnon vauhtiin. Eka rata meni ihan haistellessa nurkkia. Toisen radan lopussa se sentään oli oma itsensä ja siitä tuli ihan hyvä mieli; kyllä se osaa kun vauhtiin päästään!

 

Sunnuntaina oli sitten Napun vuoro. Kisat oli samassa paikassa, järjestäjänä oma seura Lauka. Eka radalta saimme 10 vp kepeiltä, ja siinä sählätessä tuli yliaikaakin. Sijoituimme kuitenkin toiseksi. Toinen rata meni niin nappiin kuin vaan voi mennä! Wuhuu!!! Nappu oli loistava, rata oli ihana – takaaleikkaukset mitkä on Napusta niin kivoja sujuivat hyvin ja innoittivat sitä kovempaan menoon. Nollahan sieltä tuli ja ihanneaika alitettiin! Harmi kun ihan sekunnilla jäimme jälkeen voittajakoiralle, joten emme saaneet luvaa. Mutta kyllä tuo eka nolla kakkosista lämmittää ja kannustaa!

This entry was posted on 10.12.2010, in 2010. Bookmark the permalink.