Siauliai 7.-8.10.2023

Mikä viikonloppu!! Kaikki kolme kotona asuvaa koiraa mukana ja kaikista tuli Liettuan muotovaliot. Matkaan lähdin asenteella ”pessimisti ei pety”, ja kuinkas ollakkaan. Ada oli lauantaina biewereiden ROP, kuin myös Milli 7,5 v!! harjakoirien ROP. Pamela oli lauantaina hyvänä kakkosena biewereissä, saaden ns. pikkusertin. Ada ylsi myös ryhmässä ”non-fci” sijalle 2 eli RYP2!!! Nämä on niitä huippuhetkiä jolloin polvia alkaa tutisuttamaan punaisella matolla! Sunnuntaina kehään vietiin vain Pamela, koska muut ei tarvinneet enää mitään. Pamela oli kuin olikin biewer-narttujen ykkönen saaden ison sertin ja oli VSP. Kiitos Tuomareille. Rankka reissu, ei paljon muuta aikaa kuin näyttely, pätkääkään en saanut/joutunut ajamaan, vettä ja tuulta vaakatasossa myrskyn merkeissä. Eli aamuisin märät koirat laiteltavana näyttelykuntoon. Mutta silti, on mukava mennä ja vielä mukavampi palata kotiin.

 

This entry was posted on 21.10.2023, in 2023. Bookmark the permalink.