Archives

Tervetuloa!

Tervetuloa Hilpakan kotisivuille!

Syntynyt 26.7.2022 biewerterrieri pennut 2 urosta ja 3 narttua e. Grace Biewer Forever (SERT), i. V-19 JV-19 Haus Black Bist Dzhin Dzhin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syntynyt 9.7.2022 kiinanharjakoira pennut 2 urosta ja 2 narttua. Isä C.I.B FI&EE&LV MVA EE&LV JMVA TLNJW-20 Joyway’s Follow The Sun, emä Hilpakan Pieni Lemmenleikki (SA, 2 x EE SERT)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen Marjo Laitila ja asun perheeni kanssa Tiituspohjassa lähellä Jyväskylää. Olen harrastellut kaikenlaista koiramaista, ensin ”seropi” Taran ja ”sakemanni” Ronjan kanssa. Vuoden 2002 alussa hännänheiluttajiin hankittiin ensimmäinen cairn, Nappu. Napun pentueesta kotiin jäi asumaan tytär Äksy. Nappu ja Äksy ovat muistoissamme ja näiden kahden kautta opimme paljon cairneista ja kasvattamisesta. Tammikuussa 2010 kotiutui Kokkolasta Vimma, Bezaidas Glamorous Design. Vuonna 2016 toteutin pitkäaikaisen haaveeni puuterihuiskusta ja hankimme kiinanharjakoiran, Millin. Uutena rotuna meillä on kaksi biewerterrieriä, Pamela ja Ada. Nämä pikkuiset terrierit ovatkin vallanneet sydämet ja unelmissa jopa kolmas biewer. Tämän pienen lauman kanssa jatkamme eteenpäin harrastelua ja kasvatustoimintaa pienimuotoisesti.

Kennelnimen sain vuonna 2007, ja ensimmäiset Hilpakan pennut syntyivät saman vuoden kesäkuussa. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen, ja jäsenenä olen Suomen kiinanharjakoirat ry, Suomen biewerit ry, Laukaan Koiraharrastajat sekä Kennelliitossa.

 

This entry was posted on 4.5.2009, in ETUSIVU.